Wie ben ik?

Ik ben Aniek Tol, een 28-jarige creatieveling met veel passie voor leren. Samen met mijn verloofde Joey en onze twee konijnen ben ik sinds 2018 woonachtig in Amersfoort. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te bakken, te lezen en te sporten. 

Na mijn bachelor Onderwijswetenschappen aan de Universiteit van Utrecht en Pabo aan de Hogeschool van Utrecht ben ik werkzaam geweest als leerkracht basisonderwijs. Ik heb voor dit mooie beroep gekozen, omdat ik echt iets wil betekenen voor kinderen. Ik wil ze verder helpen in hun ontwikkeling en een verschil maken. Dit kan ik mooi voortzetten in mijn praktijk. 

Voor scholen kan ik meer bieden dan alleen remedial teaching. Tijdens mijn loopbaan ben ik onder andere betrokken geweest bij het kernteam voor onderzoek matig besturen, het schrijven van een visie op het jonge kind en ben ik Kwink-coach geweest. Daarnaast kan ik vanuit mijn opleiding ook een kritische blik werpen op verschillende (beleids)vraagstukken. 


Mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel en mijn passie voor het leren zorgen ervoor dat ik het beste uit mezelf en uit leerlingen wil halen. In de huidige maatschappij ligt de lat hoog en voelt het maken van fouten als falen. We leren juist door fouten maken of door tegen dingen aan te lopen. Vandaar mijn motto: Bij elke fout een feestje!

Samenwerken vind ik erg belangrijk. Zowel met scholen als met ouders. Ik neem de tijd voor ouders, het kind en het traject. We doen het samen.  

Meer weten?

Neem gerust contact met mij op via 06 382 887 65 of via de mail: [email protected]. Ik denk graag mee in de mogelijkheden.